CC Engineering

Asset 12200

Tietoa meistä

Tarjoamme kattavat teollisuuden projekti- ja asiantuntijapalvelut sekä toimitusvalvonnan ja tarkastustehtävät. Olemme erikoistuneet myös takuuasioihin, HSE- ja laatupalveluihin, mekaaniseen suunnitteluun, koulutukseen ja dokumentointiin.

Tiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista asiantuntijoista sekä laajasta yhteistyöverkostosta, jotka ovat erikoistuneet teollisuuden tarpeisiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitanne ja vaatimuksianne.

Oli kyseessä sitten suunnittelu, valvonta, dokumentointi tai koulutus, meillä on osaamista ja kokemusta tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.

Visiomme

Visiomme on olla luotettava toimija teollisuuden projekti- ja asiantuntijapalveluissa. Haluamme olla arvostettu kumppani, joka ymmärtää asiakkaidensa liiketoimintaa ja auttaa heitä menestymään projekteissaan ja tavoitteissaan. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen, ammattitaitoon ja yhteistyöhön. 

“Teollisuuden moniosaajat - ratkaisu jokaiseen tarpeeseen!”

Tiimi

Joni Karnaattu

Projektiammattilainen

+358 40 570 4344
joni.karnaattu@ccengineering.fi

Kalle Laine

Projektiammattilainen

+358 40 668 3882
kalle.laine@ccengineering.fi

Ole meihin yhteydessä!

Parhaat lähtökohdat projektiin saadaan kun olemme mukana jo suunnitteluvaiheessa.