CC Engineering

Asset 12200

Palvelumme

Kulmarautahommista kulmapaitahommiin… kaikki käy

Teollisuuden projekti- ja asiantuntijapalvelut

Tarjoamme kattavia teollisuuden projekti- ja asiantuntijapalveluita, joissa tiimimme kokeneet asiantuntijat auttavat toteuttamaan projektit järjestelmällisesti ja turvallisesti.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset edellytykset onnistuneeseen projektiin. Ota yhteyttä ja kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa sinua.

Toimitusvalvonta ja tarkastustehtävät

Tarjoamme luotettavaa toimitusvalvontaa teollisuusprojekteihin. Huolehdimme laadun, turvallisuuden ja toimitusaikataulujen tarkastamisesta projektin sujuvan etenemisen varmistamiseksi. Kokemuksemme suurien projektien läpiviennistä tuo varmuutta otteisiimme.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa sinua varmistamaan projektisi onnistumisen.

HSE- ja laatupalvelut

Haluatko pitää työpaikkasi turturvallisena ja operaatiot laadukkaina? Kukapa ei haluaisi…

Meillä on laaja kokemus monista erilaisista teollisuudenaloista ja voimme tarjota asiantuntevaa apua HSE- ja laatukysymyksissä.

Tavoitteenamme on auttaa varmistamaan, että asiakkaan työpaikka on nykyisten turvallisuusstandardien mukainen. Meillä on laaja kokemus monista erilaisista teollisuudenaloista ja voimme tarjota asiantuntevaa apua HSE- ja laatukysymyksissä.

 

Koulutus ja dokumentointi

Koulutus ja dokumentointi ovat olennainen osa teollisuuden toimintaa. Koulutus varmistaa, että henkilöstöllä on tarvittava tieto ja taito suorittaa tehtävänsä turvallisesti ja tehokkaasti. Dokumentointi taas varmistaa, että kaikki toiminta on asianmukaisesti dokumentoitu ja tallennettu, mikä on tärkeää esimerkiksi auditointia ajatellen.

Tarjoamme koulutuspalveluita, jotka on räätälöity asiakkaan tarpeisiin ja vaatimuksiin. Koulutuksemme kattavat eri aihealueita, kuten turvallisuus, laatu, prosessit ja ympäristö. Asiantuntijamme ovat kokeneita kouluttajia, jotka ovat erikoistuneet teollisuuden koulutukseen.

Ota ajoissa yhteyttä!

Parhaat lähtökohdat projektiin saadaan kun olemme mukana jo suunnitteluvaiheessa.